enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphatayantakyaiskenderunasidersamandağ
PİYASALAR
DOLAR
32,3395
EURO
35,1040
ALTIN
2.238,45
BIST
8.804,59

Menajerimi Orta’nın 9. kısmına Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) yeni imajı damga vuracak

Menajerimi Ara’nın 18 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak yeni kısmı yeniden güçlü konuk oyuncu takımıyla izleyenlere dolu dolu ve keyifli bir …

Menajerimi Orta’nın 9. kısmına Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) yeni imajı damga vuracak
REKLAM ALANI
17.10.2020 12:59
0
A+
A-
Menajerimi Ara’nın 18 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak yeni kısmı yeniden güçlü konuk oyuncu takımıyla izleyenlere dolu dolu ve keyifli bir akşam yaşatacak. dizinin yeni kısmında Dicle (Ahsen Eroğlu) yeni biçimiyle başta Feris (Canan Ergüder) olmak üzere ajanstakilerin beğenisini toplayacak.
Yeni kısmın sürprizlerinden biri olan ve ‘Emir’ karakteriyle öykünün seyrini değiştirmeye hazırlanan Burak Tozkoparan’ın Dicle (Ahsen Eroğlu) ile olan sahneleri çok konuşulacak.
Bununla birlikte, Ali Yoğurtçuoğlu ve Birincinin Tüfekçi tıpkı sinemada yer alması istenen iki eski sevgili olarak seyircinin karşısına çıkacak. 
Dicle ve Kıraç’ın (Barış Falay) sakladığı büyük gerçeği öğrenen Beren (Yaprak Medine) bir kere daha babasını kaybetmenin korkusunu yaşayacak.
Tanıtımda Feris ve Nejat’ın (Ozan Ayhan) romantik sahneleri dikkat çekerken, tanıtımın sonundaki düğün sahnesi ise başları karıştırdı.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamloğlu’nun bir ortaya geldiği ‘Menajerimi Ara’, yeni günü 18 Ekim Pazar akşamı ve her pazar saat 20.00’de Star TV’de izleyiciyle buluşacak. 

Menajerimi Orta 9. yeni kısım 2. fragmanı/ Tıkla-İzle
Menajerimi Orta 9. yeni kısım fragmanı / Tıkla-İzle
YAZI ARASI REKLAM ALANI
Menajerimi Orta 9. kısım ön izleme sahnesi / Tıkla-İzle

Kaynak: NTV

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.