enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphatayantakyaiskenderunasidersamandağ
PİYASALAR
DOLAR
32,5459
EURO
35,0080
ALTIN
2.427,35
BIST
9.722,09

ASİ-DER’İN YARDIM TIRLARI HATAY’A ULAŞTI

ASİ-DER’İN YARDIM TIRLARI HATAY’A ULAŞTI
REKLAM ALANI
08.02.2023 11:56
0
A+
A-

Deprem haberi alır almaz kalpleri Hatay’daki afetzede hemşehrileri için atan ASİ-DER başkan ve yöneticileri zaman kaybetmeden başlattıkları yardım çalışmalarını sonucu afetzedelere gönderilmek üzere yardım malzemelerini tırlara yükleyerek Hatay’a ulaştırdılar.

ASİ-DER Başkanı Dr. Tevfik Usluoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri dernek üyeleri ile koordinasyonu hemen kurarak başlattıkları yardım çalışmalarını üyelere ve İstanbul’daki Hataylı’lara yaygınlaştırarak oluşturdukları 19 tır dolusu kurtarma araçlarından alet edavata, gıda maddelerinden tıbbi malzemelere, giyimden battaniyeye kadar ihtiyaç duyulacak birçok ihtiyaç maddesini toplayarak doldurdukları 19 tırla Hatay’a göndererek Hatay’daki koordinasyon merkezlerinde dernek yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Fahracı ve diğer üyelerle birlikte ihtiyaç sahiplerine dağıtılması konusunda çalışmalara başladıklarını öğrendik.

ASİ-DER YÖNETİMİNDEN YARDIMSEVER HEMŞEHRİLERE TEŞEKKÜR

YAZI ARASI REKLAM ALANI

ASİ-DER’in anlamlı yardım kampanyasına destek veren başta yönetim kurulu üyeleriyle, dernek üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden başkan Usluoğlu, “Hatay’daki afetzede hemşehrilerimiz için başlattığımız yardım kampanyasına ellerinden gelen desteği veren tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan ASİ-DER yardımlarının bir an önce Hatay’daki ihtiyaç sahibi hemşehrilerine ulaştırılmak için lojistik destek veren Hataylı hemşehrilerine teşekkür eden başkan Dr. Usluoğlu, şöyle dedi: Üyelerimizin ve hemşehrilerimizin gösterdikleri duyarlılıkla oluşturduğumuz yardımların Hatay’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında tırlarıyla, depolarıyla ve personelleriyle destek veren BKM Lojistik sahipleri okul-ev arkadaşım Hasan Bakımcı ve çok değerli ağabeyi Edip ağabeyime dernek yönetimim ve üyelerimiz adına teşekkür ederim.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.